Hoe kunt u uw auto met kapotte versnellingsbak verkopen?

We vertellen u waarschijnlijk niets nieuws met het gegeven dat een auto met een kapotte versnellingsbak hetzelfde rijdt als een vrachtwagen zonder chauffeur: gewoon niet dus! De versnellingsbak is essentieel voor een auto om überhaupt te kunnen rijden. Maar wat als uw versnellingsbak de geest heeft gegeven? U kunt er dan niet meer mee rijden. Dan heeft u twee opties: 1. U laat de versnellingsbak vervangen door een nieuwe, maar dat is een dure operatie. 2. U besluit uw auto met kapotte versnellingsbak te verkopen aan een autosloperij. Dat is de enige manier waarop u er nog iets voor terugkrijgt.

Jonge of oude auto?

Laten we wel eerlijk wezen. Is uw auto nog van jonge leeftijd, met weinig kilometers op de teller, en gaat de versnellingsbak stuk? Dan kunt u wellicht bij de dealer iets geregeld krijgen als dat gebeurt binnen de garantie van de auto. Lukt dat niet, en is uw auto nog jong genoeg om een bepaalde goede waarde te hebben, dan is een kapotte versnellingsbak repareren zeker rendabel. Na reparatie is uw auto dan weer voldoende waard. Maar is uw auto op leeftijd en is de waarde van de auto flink gedaald? Dan is het in veel gevallen niet meer rendabel om de versnellingsbak te laten vervangen door een nieuwe. Het kopen en laten plaatsen van een nieuwe versnellingsbak kan namelijk flink hoge kosten opleveren.

Auto met kapotte versnellingsbak verkopen

U kunt een poging doen om uw auto met kapotte versnellingsbak te verkopen aan een dealer of via internet. Maar wij achten de kans van slagen zeer klein. Een nieuwe eigenaar zit waarschijnlijk niet te wachten op de kosten van een dure reparatie. Wat u wel kunt doen is uw auto verkopen aan een autosloperij. Omdat alleen de versnellingsbak kapot is, zijn er meestal nog genoeg andere onderdelen van de auto die wel gebruikt kunnen worden. Als autosloperij halen wij die er allemaal uit voor hergebruik.

versnellingsbak stuk auto verkopen

Hergebruik van auto-onderdelen

De herbruikbare onderdelen van een auto halen wij uit de auto en testen en controleren wij om te kijken of ze hergebruikt kunnen worden. Als onderdelen nog in goede staat verkeren en nog gebruikt kunnen worden, dan worden ze opnieuw verkocht aan mensen die op zoek zijn naar onderdelen om hun eigen auto mee te repareren. Deze onderdelen verkopen wij dan tegen aantrekkelijke prijzen. Door het verkopen van uw auto met een kapotte versnellingsbak aan de autosloperij, zorgt u ervoor dat een deel van de auto wordt hergebruikt.

Contact met ons opnemen

Is uw auto niet meer de jongste en zijn er problemen met de versnellingsbak? Dan kunt u uw auto met kapotte versnellingsbak verkopen aan Cor Verkammen. Wij komen uw sloopauto snel ophalen en geven u er een mooi bedrag voor. Wanneer u het contactformulier hier op de site invult, ontvangt u snel een waardebepaling. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen door te bellen naar 085-7600144.