Bereikbaar via 06 514 935 36 of gebruik whatsapp

Sloopauto weetjes

Uw auto is een kostbaar bezit. Hij geeft u jarenlang veel vrijheid en comfort. Maar op een dag moet u er (on)vrijwillig toch afstand van doen...
Lees meer>>>

Auto’s in winter extra gevoelig voor mankementen

Echte koude winters hebben we al een poosje niet meer gehad in Nederland. Toch kan er zomaar een koude periode zijn intrede doen.
Lees meer>>>
  • januari recyclingbijdrage auto's
    Permalink januari recyclingbijdrage auto'sGallery

    Vanaf 1 januari 2021 aangepaste recyclingbijdrage op auto’s

Vanaf 1 januari 2021 aangepaste recyclingbijdrage op auto’s

De recyclingbijdrage (voorheen verwijderingsbijdrage) voor nieuwe personen- en lichte bedrijfswagens bedraagt per 1 januari 2021 € 30,-.
Lees meer >>

5 veelgestelde vragen over sloopauto’s

Een auto gaat in Nederland gemiddeld ongeveer 18 jaar mee. Per jaar worden ongeveer 230.000 auto’s afgemeld voor demontage.
Lees meer >>

Zelf uw auto slopen, is dat toegestaan?

Na een ongeluk kan het zomaar gebeuren dat uw auto veel schade oploopt, waardoor deze rijp is voor de sloop. Toch kan het zijn dat er nog onderdelen in uw auto zitten die nog bruikbaar zijn...
Lees verder >>

Een auto met WOK-status verkopen, mag dat?

Heeft u een auto met een wok-status voor de deur staan, en weet u niet zo goed of u uw sloopauto kunt verkopen? In dit blog vertelt Cor Verkammen u alles wat u moet weten over het verkopen van een auto met een WOK-status.
Lees verder >>

Factoren die de waarde van een sloopauto bepalen

Ook wanneer u jarenlang met veel plezier rondgereden heeft in uw auto, houdt uw voertuig er eens mee op. Is uw auto echt helemaal op? Dan moet hij naar de sloop.
Lees verder >>

Wat te doen met een auto zonder APK?

Natuurlijk laat u netjes elk jaar een APK keuring uitvoeren voor uw auto. Anders mag u er immers niet de weg mee op. Na de keuring, en wellicht een (kleine) reparatie, kunt u de weg weer op.
Lees verder >>
  • Permalink Gallery

    Nieuwe milieuzone en sloopregeling in Amsterdam vanaf november 2020

Nieuwe milieuzone en sloopregeling in Amsterdam vanaf november 2020

Vanaf november 2020 gaat Amsterdam dieselvoertuigen van voor 2005 uit de stad weren. Dat doen ze door het gedeelte binnen de ring een milieuzone te maken. De reden hiervoor...
Lees verder >>

Het verschil tussen een sloopauto en een loopauto

Zowel een sloopauto en een loopauto worden bijna altijd naar de autosloperij gebracht. Daarom denken veel mensen dan ook dat ze hetzelfde zijn. Dat is echter niet het geval.
Lees verder >>
Open chat