Bereikbaar via 06 514 935 36 of gebruik whatsapp
  • Permalink Gallery

    Het verschil tussen een autosloperij en een autodemontagebedrijf

Het verschil tussen een autosloperij en een autodemontagebedrijf

Vroeger gebruikte bijna ieder bedrijf de term autosloperij. Tegenwoordig wordt er ook vaak gekozen voor de term autodemontagebedrijf (of autorecyclingbedrijf). Maar waarom is dat eigenlijk?
Lees verder >>

Wat is een vrijwaringsbewijs?

Wanneer u een auto naar de autosloperij brengt, krijgt u hiervoor een vrijwaringsbewijs. Dat mogen autosloperijen die aangesloten zijn bij de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) uitgeven.
Lees verder >>

Slooppremies zijn terug van weggeweest!

Grote steden in Nederland willen graag zo veel mogelijk schone auto’s in hun stad zien rondrijden. Om vervuiling door oude auto’s tegen te gaan, wordt het met een slooppremie...
Lees verder >>

Zware tijden voor de autobranche door corona

Helaas gaat het in de autobranche niet goed vanwege de coronacrisis. Hoewel consumenten wel geïnteresseerd zijn in het kopen van een auto als veilig alternatief voor het openbaar vervoer...
Lees verder >>

Het verschil tussen dagwaarde en restwaarde

Wanneer uw auto total loss is, is het tijd om hem naar de sloop te brengen. De specialist kan dan de waarde bepalen van uw sloopauto voor verkoop.
Lees verder >>

Wanneer mag een auto naar de sloop?

Hoe weet u nu zeker of uw auto naar de sloop mag? Is uw auto wel echt klaar om naar de sloop gebracht te worden, of zijn er nog andere mogelijkheden?
Lees verder >>

Een auto naar de sloop brengen, hoe werkt dat?

Wanneer uw auto total loss is, en niet meer gemaakt kan worden, zult u hem naar de autosloperij moeten brengen. Maar hoe werkt dat eigenlijk...
Lees verder >>

Uw auto zelf naar de sloop brengen

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk van uw auto genieten. Wanneer uw auto total loss is, is het helaas echter niet meer mogelijk om hem nog te laten maken. Dan zult u uw auto naar de sloop moeten brengen.
Lees verder >>

Minder auto’s naar de sloop in 2019

In 2019 gingen verschenen er veel minder auto's op de sloop dan in 2018. Hoe dat kan? Cor Verkammen vertelt u er alles over in dit blog.
Lees verder >>

De waarde van uw sloopauto

Wist u dat de waarde van een sloopauto kan uiteenlopen van enkele tientjes tot wel duizenden euro’s? Voor een professionele en betrouwbare waardebepaling van uw sloopauto bent u bij ons aan het juiste adres...
Lees meer >>
Open chat