sloopauto verkoop noord holland

Sloopauto verkopen Overijssel

Heeft u schade aan uw auto, wilt u uw sloopauto verkopen en zoekt u een autosloperij? Dan bent u bij autosloperij Cor Verkammen aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht als u uw schadeauto wilt verkopen. Wij zijn werkzaam in de provincie Overijssel. Wij zijn in Overijssel 24 uur per dag bereikbaar. Ook garanderen wij van autosloperij Cor Verkammen dat wij binnen 24 uur uw auto ophalen. Bij ons sloopbedrijf hechten wij waarde aan milieuvriendelijke demontage van auto onderdelen. Zo scheiden wij nauwkeurig de diverse vloeistoffen zoals remvloeistof of motorolie. Ook kijken wij regelmatig of we ons sloopproces kunnen verbeteren, zodat we energie besparen. Ook het hergebruik van verschillende onderdelen van auto’s dragen bij aan onze milieuvriendelijke manier van werken.

Auto stuk of afgekeurd? Laat uw auto slopen!

Is uw auto afgekeurd bij de APK of wilt u uw kapotte auto verkopen? Dat kan bij onze autosloperij. Als u uw sloopauto of schadeauto aan ons verkoopt, kunt u er ook nog eens een leuk bedrag aan verdienen. Dat is natuurlijk mooi meegenomen! Onze medewerkers kunnen uw auto in heel Overijssel ophalen of u kunt uw sloopauto naar onze sloperij brengen. Als u benieuwd bent naar de voorwaarden die wij hanteren, neem dan contact met ons op! Wanneer wij uw auto ophalen in Overijssel of u uw voertuig naar de autosloperij brengt, kunnen wij gelijk een bedrag afspreken en contant met u afrekenen.

Waarde bepalen bij ophalen of brengen

De waarde voor uw sloopauto of schadeauto wordt bepaald door verschillende factoren. Ten eerste kijken wij naar de verschillende soorten metalen van de auto en wat die metalen waard zijn. Daarna kijken we naar het bouwjaar, het merk en de carrosserie van de kapotte auto. Als laatste kijken we naar het aantal gereden kilometers, de staat van de optie en andere extra opties.

sloopauto verkopen overijssel

Woont u in Overijssel en bent u op zoek naar de specialist in het demonteren en de inkoop van sloopauto’s? Neem met onderstaande gegevens contact op met autosloperij Cor Verkammen.

Wij halen uw sloopauto op!

Wij halen gratis uw auto op in Overijssel. Ook als u net een ongeluk heeft gehad, staan wij voor u klaar. Wij halen uw auto binnen 24 uur op, op elke gewenste locatie in Overijssel. Wanneer u een van onze chauffeurs ontmoet, kijken we naar de waarde van de auto. Dit kunnen we u dan gelijk contant betalen. Dus zoekt u een autosloperij in Overijssel? Bel ons en wij zijn binnen 24 uur bij u!

    Ontvang gelijk een bod
    085 7600 144
    Interesse? Neem contact op met Cor Verkammen

    Wilt u uw kapotte auto verkopen? Of wilt u dat wij uw sloopauto ophalen in Overijssel? Dat kan! Wij zijn 24 uur bereikbaar op dit telefoonnummer 0857600144 en uiteraard kunt u uw contactgegevens achterlaten bij het contactformulier op onze website. Onze autosloperij Cor Verkammen helpt u graag met het verkopen van uw schadeauto of sloopauto in Overijssel!