Ontvang gelijk een bod
  085 7600 144

  Sloopauto verkopen

  Snel van je auto af, en direct geld verdienen? Vul het formulier in, en het wordt allemaal voor je geregeld.

  • Binnen 48 uur wordt de auto opgehaald.

  • Je ontvangt direct cash geld.

  • Eigen ophaalservice

  • 100% gratis en vrijblijvend

  17.834

  Auto’s dit jaar opgehaald

  09.00-21.00 uur

  Elke dag bereikbaar

  Snel & duidelijk

  Altijd één contactpersoon

  Sloopauto verkopen

  Bij Cor Verkammen bent u aan het juiste adres voor de inkoop van sloopauto’s en occasions. Wij garanderen onder andere de volgende voordelen:

  • Direct contant geld voor uw auto
  • Binnen 24uur van uw sloopauto af
  • Een gratis ophaalservice
  • Milieuvriendelijke demontage van uw auto

  Van uw kapotte auto af

  Indien de staat van de auto overeen komt met de informatie die wij hebben ontvangen, krijgt u meteen het toegezegde bedrag contant in handen of via een bankoverschrijving. Daarnaast ontvangt u gratis van ons het RDW vrijwaringsbewijs. Dat vrijwaringsbewijs moet u nog wel zelf naar de verzekering sturen, om de transactiecode door te geven indien er geen andere auto voor in de plaats komt. De auto zetten we op de oplegger en daarmee is alles afgerond.

  Is uw auto zwaar beschadigd, afgekeurd voor de APK, of in uw ogen rijp voor de sloop? U kunt hier nog steeds geld aan verdienen. Bij Cor Verkammen bent u aan het juiste adres voor de inkoop van uw sloopauto Onze medewerkers kunnen op elk gewenst tijdstip de sloopauto ophalen, of u brengt deze zelf naar onze autosloperij. Wij zorgen voor de demontage van uw kapotte auto, waarna we diverse auto onderdelen van uw sloopauto weer in kunnen zetten voor reparaties. Uw sloopauto verkopen levert daarom ook vaak een leuk bedrag op. Bent u benieuwd of u uw kapotte auto nog aan ons kunt verkopen, en welke regels wij hebben omtrent ophalen bij onze autosloperij Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

  Binnen 24 uur van uw kapotte auto af

  Het bedrag dat uw sloopauto oplevert bij onze inkoop is afhankelijk van diverse elementen, en wordt door verscheidene opgetelde factoren bepaald. De eerste is de dagprijs van schroot, ijzer en andere metalen van de auto. Ten tweede is het bouwjaar van het voertuig van invloed, evenals merk en carrosserie. Deze opgetelde waarde varieert meestal tussen de 100 en 150 euro. Vervolgens zijn er een aantal elementen die de prijs voor het verkopen doen stijgen, zoals het totaal aantal gereden kilometers, de staat van de sloopauto, extra opties, en de vraag naar tweedehands onderdelen. Dagelijks Hebben wij diverse Chauffeurs Die u Sloopauto en Kapotte auto’s ophalen.in Heel Nederland. Thuis of het werk elke Afspraak is mogelijk. Bel voor Advies ons Call Center van 09:00 tot 21:00 uur 7 dagen per weer 0651-493536 ook via whatts-App

  Gratis ophalen van uw sloopauto

  Hebt u onverhoopt een ongeluk gehad? Is uw auto anderszins beschadigd, en zijn de kosten van reparatie hoger dan de dagwaarde? Dan is het lucratiever om uw kapotte auto te verkopen. Wij kunnen deze voor u op elke gewenste plek ophalen. Dit kan de plaats van het ongeluk zijn, of bij u thuis. Onze inkoop- en ophaalservice is bovendien de hele dag bereikbaar, waardoor binnen 24u uw auto naar de sloop is gebracht. Wilt u de sloopauto graag verkopen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier. RDW Erkend Auto inkoop Bedrijf

  Autosloperij

  Een autosloperij specialiseert zich in het ophalen, de inkoop, en demontage van sloopauto’s. De bij de sloop verkregen onderdelen worden hergebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de motor, deuren, versnellingsbak of koplampen. Daarnaast is het mogelijk om de overgebleven metalen en kunststoffen te shredden en te verwerken tot bruikbare grondstofmaterialen. U ziet, de sloop van een voertuig levert nog heel wat op.

  Milieuvriendelijke demontage

  Bij onze autosloperij geldt dat wij de sloop van uw kapotte auto zo milieuvriendelijk proberen uit te voeren. Zo zorgen wij voor een gescheiden afvalverwerking van de diverse vloeistoffen als rem- en koelvloeistof, en motorolie. Daarnaast verbeteren wij regelmatig ons sloopproces, waarbij duurzaamheid en energiebesparing van groot belang zijn. Het hergebruik van de diverse materialen is bovendien een goede bijdrage aan de milieuvriendelijke demontage.

  Direct een prijs voor uw sloopauto

  Wilt u een sloopauto verkopen, en wilt u weten welk bedrag wij rekenen voor de inkoop? Aarzel niet om contact op te nemen met onze ophaalservice Wij kunnen uw beschadigde voertuig overal  ophalen, en betalen u direct contant het afgesproken bedrag. Wilt u uw auto liever zelf naar de sloop brengen, in plaats van deze te laten ophalen? Ook dat is mogelijk. Wij zijn de hele dag bereikbaar. Hopelijk tot snel! Cor verkammen