Sloopauto verkopen Contact

Contact Cor Verkammen

Komt u graag in contact met de professionals van Cor Verkammen? Via deze pagina vraagt u direct een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bereiken voor de inkoop via 085 7600 144. Geen gehoor? Probeer het dan via 06 514 935 36. Wilt u uw kapotte auto aan ons verkopen? Of heeft u auto onderdelen waarvan u benieuwd bent of die geschikt zijn voor hergebruik? Onze experts staan voor u klaar om u te voorzien van een degelijk advies op maat. Binnen 24 uur gaan we uw sloopauto ophalen, zodat u snel weer ruimte heeft in uw garage.

  Ontvang gelijk een bod
  085 7600 144
  Sloopwagen verkopen

  Inkoop van auto’s en sloopauto’s

  Indien u uw sloopauto wil verkopen, bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zullen de auto bij u voor de deur ophalen en brengen deze keurig naar de sloop. Onze vakmannen doen bij de inkoop zelf een professionele inschatting naar de prijs. Die betalen we u uit in contant geld. U betaalt van tevoren geen voorrijkosten voor het ophalen. Die nemen wij voor rekening.

  Milieuvriendelijke inkoop

  Ons werk is milieuvriendelijk. We kijken bij de inkoop niet alleen naar de ijzerwaarde van de sloopauto, maar ook naar of er nog bruikbare onderdelen in zitten. Indien dat zo is, betalen wij u hiervoor in contanten. Doordat we onderdelen hergebruiken, voorkomen we de onnodige productie van nieuwe auto’s.

  Direct contact

  Heeft u een sloopauto die u wilt verkopen? Wij komen deze sloopauto graag bij u thuis ophalen! U bereikt onze inkoopservice 24 uur per dag. Vul gerust het contactformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte. Als u uw sloopauto wilt verkopen, zullen de deze binnen een dag ophalen!