Sloopauto verkopen aalten

Sloopauto in Amsterdam verkopen? Ontvang direct een aanbod

Heb je een auto die moeilijk (of niet meer) door de APK komt? Moet jouw auto gerepareerd worden, maar zijn de reparatiekosten haast onbetaalbaar? In wat voor toestand jouw auto ook is, wellicht is het verstandig om je auto te verkopen als sloopauto. Bij ons bedrijf in Amsterdam kan jij je sloopauto kwijt tegen een eerlijke prijs, ongeacht wat voor auto het is en hoe oud deze is. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het opkopen van sloopauto’s.

Direct contact
085 7600 144

ophalen sloopauto Aalten

Je sloopauto in Amsterdam laten ophalen 

Het is mogelijk om de sloopauto die je wilt verkopen door ons te laten ophalen in Amsterdam. Handig als je zelf weinig tijd hebt en dit snel geregeld wilt hebben. Je sloopauto naar ons bedrijf in Amsterdam brengen is dus niet nodig. Wij komen naar jou en halen je sloopauto op om het vervolgens naar de autosloperij te brengen. 

Uiteraard hebben wij vooraf contact om een bedrag te bespreken. De betaling voor jouw sloopauto wordt meteen contant gedaan op het moment van ophalen. Voor jou is na onze betaling de klus afgehandeld. Daarnaast is het een zeer goede en milieubewuste manier om van je oude auto af te komen, zonder dat het jou veel tijd kost. Binnen een dag is het namelijk al geregeld!

Hoe weet ik wat mijn sloopauto waard is?

De waarde van jouw sloopauto hangt van verschillende factoren af. Hoe groter jouw sloopauto, hoe meer hij in ijzer waard is. Wanneer de auto nog bruikbare onderdelen bezit, dan ontvang je nog meer voor de verkoop van jouw sloopauto.

Ook bekijken we direct of eventueel een autodemontage vereist is. Het kan ook zijn dat onze experts mogelijkheden zien voor hergebruik van jouw auto. Het kan dus uiteindelijk zelfs zo zijn dat een sloop niet nodig is en wij jouw auto kunnen hergebruiken. Hier ontvang je vanzelfsprekend ook een passend bedrag voor.

Met andere woorden: in wat voor staat jouw auto ook is, alles is bespreekbaar en onze werkwijze is vooral milieuvriendelijk!

Hoe krijg ik de verkoop van mijn sloopauto in Amsterdam aan jullie geregeld?

Denk je dat jouw auto klaar is voor de sloop? Vul dan onderstaand contactformulier in en ontvang direct een bod. Na het invullen van het formulier kom je meteen in contact met één van onze experts.

Natuurlijk is het ook mogelijk om van tevoren telefonisch contact met ons op te nemen. Dit kan via de link: https://www.corverkammen.nl/terugbelverzoek/. Of bel 085-76 00 1 44 / 06-51 493 536. Onze specialisten staan je graag te woord!

Gratis ophalen van uw sloopauto

Wilt u uw kapotte auto verkopen, maar heeft u geen tijd om deze naar de sloop te brengen? Bij onze autosloperij profiteert u van een snelle ophaalservice. Wij kunnen de sloopauto vrijwel overal in de omgeving van Amsterdam gratis voor u ophalen, en u direct contant het afgesproken inkoop bedrag betalen. Het verkoopbedrag zal door het ophalen niet dalen. Hebt u een ongeluk gehad? Ook daar kunnen wij de auto voor u ophalen. Wilt u weten welke voorwaarden er aan het verkopen of ophalen verbonden zitten? Vul dan ons contactformulier in.

Autosloperij Amsterdam

Er zijn nogal wat autosloperijen in Amsterdam, maar niet zo 1 als Cor Verkammen. Wij zijn 7 x 24 uur voor u bereikbaar en als u een afspraak met ons maakt, dan komen wij die ALTIJD na. U hoeft dus niet vergeefs te wachten als u uw auto laat ophalen in Amsterdam. De auto wordt voor u opgehaald en afgevoerd. Afhankelijk van de leeftijd en het merk van uw auto krijgt u een goede prijs. U ontvangt een vrijwaringsbewijs zodat u niet onverwachts onverklaarbare boetes ontvangt. Uw auto wordt door ons gedemonteerd en zoveel mogelijk voor onderdelen herbruikt.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Onze autosloperij in Amsterdam werkt duurzaam en milieuvriendelijk. Motorolie, accu’s en andere schadelijke vloeistoffen worden voor de sloop verwijderd. Andere materialen worden verwijderd en gescheiden voordat het casco in de shredder gaat. En natuurlijk worden er zoveel mogelijk onderdelen hergebruikt. Op deze manier dragen wij bij aan een cradle-to-cradle aanpak van de autosloop. Op deze wijze dragen wij ook ons steentje bij.

Ontvang direct een bod op auto

Wilt u weten wat uw sloopauto waard is? Bel ons of vul het formulier in. U ontvangt direct een bod op uw auto. Cor Verkammen koopt al meer dan 25 jaar auto’s in. En zeker in Amsterdam hebben wij veel tevreden klanten geholpen. Heeft u een sloopauto of woont u in Amsterdam en wilt de auto verkopen? Laat het ons weten en u ontvang direct een bod op uw auto. Wij maken direct een afspraak om uw auto op te halen, ook in Amsterdam zin we gewoon op tijd!

Auto inkoop Aalten