Ontvang gelijk een bod
  085 7600 144

  Sloopauto

  Snel van je sloopauto af, en direct geld verdienen? Vul het formulier in, en het wordt allemaal voor je geregeld.

  • Binnen 1 Dag wordt de auto meestal opgehaald.

  • Je ontvangt direct cash geld. of per bank

  • Eigen ophaalservice

  • 100% gratis en vrijblijvend

  • Bel 0651-493536 Ook  Whatss-App

  17.834

  Auto’s dit jaar opgehaald

  09.00-21.00 uur

  Elke dag bereikbaar

  Snel & duidelijk

  Altijd één contactpersoon

  1. Bel één van onze inkopers en bespreek uw wensen. Of u vult het offerteformulier online in.
  Als u belt met Auto inkoop Cor verkammen gaan we op grond van uw informatie meteen aan de slag om een goede prijs voor uw auto te krijgen.
  Kiest u ervoor om het online offerteformulier in te vullen, dan bellen wij u binnen een kwartier terug om u een voorlopige prijs te geven.

  2 We maken een afspraak om uw auto op te halen.

  Zodra u met Auto Inkoop Cor verkammen tot overeenstemming bent gekomen, plannen we een afspraak om de auto gratis bij u op te halen. Onze eigen ophaaldienst komt naar u toe wanneer het u uitkomt.

  3 Uw auto wordt opgehaald en u ontvangt meteen het geld.

  Indien de staat van de auto overeen komt met de informatie die wij hebben ontvangen, krijgt u meteen het toegezegde bedrag contant in handen of via een bankoverschrijving. Daarnaast ontvangt u gratis van ons het vrijwaringsbewijs. Dat vrijwaringsbewijs moet u nog wel zelf naar de verzekering sturen, indien er geen andere auto voor in de plaats komt. De auto zetten we op de oplegger en daarmee is alles afgerond. Milieuvriendelijke demontage van uw auto

  Van uw kapotte auto af

  Indien de staat van de auto overeen komt met de informatie die wij hebben ontvangen, krijgt u meteen het toegezegde bedrag contant in handen of via een bankoverschrijving. Daarnaast ontvangt u gratis van ons het RDW vrijwaringsbewijs. Dat vrijwaringsbewijs moet u nog wel zelf naar de verzekering sturen, om de transactiecode door te geven indien er geen andere auto voor in de plaats komt. De auto zetten we op de oplegger en daarmee is alles afgerond.

  Is uw auto zwaar beschadigd, afgekeurd voor de APK, of in uw ogen rijp voor de sloop? U kunt hier nog steeds geld aan verdienen. Bij Cor Verkammen bent u aan het juiste adres voor de inkoop van uw sloopauto Onze medewerkers kunnen op elk gewenst tijdstip de sloopauto ophalen, of u brengt deze zelf naar onze autosloperij. Wij zorgen voor de demontage van uw kapotte auto, waarna we diverse auto onderdelen van uw sloopauto weer in kunnen zetten voor reparaties. Uw sloopauto verkopen levert daarom ook vaak een leuk bedrag op. Bent u benieuwd of u uw kapotte auto nog aan ons kunt verkopen, en welke regels wij hebben omtrent ophalen bij onze autosloperij Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

  Binnen 24 uur van uw kapotte auto af

  Het bedrag dat uw sloopauto oplevert bij onze inkoop is afhankelijk van diverse elementen, en wordt door verscheidene opgetelde factoren bepaald. De eerste is de dagprijs van schroot, ijzer en andere metalen van de auto. Ten tweede is het bouwjaar van het voertuig van invloed, evenals merk en carrosserie. Deze opgetelde waarde varieert meestal tussen de 100 en 150 euro. Vervolgens zijn er een aantal elementen die de prijs voor het verkopen doen stijgen, zoals het totaal aantal gereden kilometers, de staat van de sloopauto, extra opties, en de vraag naar tweedehands onderdelen. Dagelijks Hebben wij diverse Chauffeurs Die u Sloopauto en Kapotte auto’s ophalen.in Heel Nederland. Thuis of het werk elke Afspraak is mogelijk. Bel voor Advies ons Call Center van 09:00 tot 21:00 uur 7 dagen per weer 0651-493536 ook via whatts-App Sloopauto verkopen

  Sloopauto verkopen
  Sloopvoertuigen die niet meer in een acceptabele staat verkeren, de Apk niet meer halen en waarschijnlijk niet meer rijklaar zijn (defect/kapot) zijn normaal gesproken het resultaat van de sloop. Ook als uw auto niet rijklaar is of niet rijklaar zou moeten zijn, kunt u uw auto aan ons verkopen! Hierbij zijn de oorzaak en het defect niet relevant.
  Nu geen zin om uw defecte voertuig naar de sloop te brengen? Om de moeite te doen voor deze inspanning? Om aan het eind toch nog wat rekeningen te innen? Wilt u het rustig aan doen en uw auto comfortabel verkopen? Een hogere verkoopprijs behalen? Gebruik dan sloopauto! Veilig, snel en vooral gemakkelijk. Wij kopen uw voertuig in heel Nederland in tegen een eerlijke prijs. Bovendien profiteert u van onze service, die populair, erg handig en probleemloos is. Wij halen uw auto gratis bij u thuis op .of op de locatie op u werk bijv.

  Gratis ophalen van uw sloopauto

  Hebt u onverhoopt een ongeluk gehad? Is uw auto anderszins beschadigd, en zijn de kosten van reparatie hoger dan de dagwaarde? Dan is het lucratiever om uw kapotte auto te verkopen. Wij kunnen deze voor u op elke gewenste plek ophalen. Dit kan de plaats van het ongeluk zijn, of bij u thuis. Onze inkoop- en ophaalservice is bovendien de hele dag bereikbaar, waardoor binnen 24u uw auto naar de sloop is gebracht. Wilt u de sloopauto graag verkopen, aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier. RDW Erkend Auto inkoop Bedrijf

  Een schadeauto verkopen of slopen?
  Wat te doen als de gebruikte auto door total loss niet meer bruikbaar is? Afhankelijk van het merk en model van uw schadeauto is een bezoek aan de sloop niet absoluut noodzakelijk. Bij het slopen kunnen er extra kosten ontstaan, waardoor de reeds opgetreden schade nog groter wordt. Als het een heel oud voertuig is met een hoge kilometerstand, wat zelfs als onderdelenmagazijn voor schroothandelaren en strippers niet interessant is, zal de rit naar de schroothoop u natuurlijk nauwelijks worden bespaard. In veel gevallen loont het de moeite om, ondanks totaal verlies, een kijkje te nemen bij online tweedehands auto-inruil of zelfs langs een taxateur te gaan.voordat u uw schadeauto tegen hoge kosten laat slopen, moet u weten of deze op zijn minst kan worden verkocht om te worden gekannibaliseerd.

  Kapotte auto ter plaatse verkopen
  Een defecte auto verkopen met gratis vervoer vanaf de woning van de eigenaar
  We maken het autobezitters die hun defecte auto willen verkopen gemakkelijk, bijvoorbeeld met motorschade of ongevalschade. Bij Cor verkammen de hoeft hij alleen het aanmeldformulier daar in te vullen en met een muisklik naar ons te verzenden. Ons online koopaanbod is een vaste en afhaalprijs als dag aanbod. Zodra we de voertuiggegevens online hebben, beginnen onze auto-experts met het beoordelen van het voertuig. Met hun jarenlange ervaring in het beoordelen van defecte auto’s tot en met totale afschrijvingen, vinden zij een oplossing die voor beide partijen past.

  De klant is tevreden met ons aankoopaanbod, en wij ook. Hij is zich ervan bewust dat hij met een “ja” in één klap alle problemen met zijn defecte voertuig zal oplossen. Hij hoeft geen geld te betalen voor reparaties of voor verwijdering met een recyclingcertificaat

  Autosloperij

  Een autosloperij specialiseert zich in het ophalen, de inkoop, en demontage van sloopauto’s. De bij de sloop verkregen onderdelen worden hergebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de motor, deuren, versnellingsbak of koplampen. Daarnaast is het mogelijk om de overgebleven metalen en kunststoffen te shredden en te verwerken tot bruikbare grondstofmaterialen. U ziet, de sloop van een voertuig levert nog heel wat op.

  Wilt u niet liever uw kapotte auto verkopen? Profiteer van onze jarenlange ervaring!
  Als uw auto defect is en reparatiepogingen al zijn mislukt, is er nog steeds de mogelijkheid om de defecte auto direct te verkopen, omdat in de meeste gevallen de reparatiekosten niet meer in verhouding staan ​​tot de nieuwwaarde. In tegenstelling tot de verkoop van een rijklaar auto is er iemand nodig die niet alleen een goede prijs betaalt voor kapotte auto’s, maar iemand die expliciet betrokken is bij de aankoop van defecte voertuigen. Het taxeren en ophalen van het voertuig vereist bepaalde expertise bij de verkoop van een defect voertuig. Het hebben van eigen materieel zoals een takelwagen, aanhanger en een eigen goede werkplaats zijn de hoekstenen voor kopers van schadeauto’s, want een echte topprijs voor een defect voertuig kan alleen met lage eigen kosten worden uitbetaald.

  Onze experts kunnen fouten al verkleinen tijdens de voertuigbeoordeling van een kapotte auto, we hebben veel ervaring en met onze specialisten hebben we altijd de goedkoopste reparatie oplossing. Profiteer van onze ervaring en verkoop uw kapotte auto tegen de werkelijke maximumprijs, professionele afhandeling en betrouwbare ophalen zijn voor ons vanzelfsprekend.

  Milieuvriendelijke demontage

  Bij onze autosloperij geldt dat wij de sloop van uw kapotte auto zo milieuvriendelijk proberen uit te voeren. Zo zorgen wij voor een gescheiden afvalverwerking van de diverse vloeistoffen als rem- en koelvloeistof, en motorolie. Daarnaast verbeteren wij regelmatig ons sloopproces, waarbij duurzaamheid en energiebesparing van groot belang zijn. Het hergebruik van de diverse materialen is bovendien een goede bijdrage aan de milieuvriendelijke demontage.

  Direct een prijs voor uw sloopauto

  Wilt u een sloopauto verkopen, en wilt u weten welk bedrag wij rekenen voor de inkoop? Aarzel niet om contact op te nemen met onze ophaalservice Wij kunnen uw beschadigde voertuig overal  ophalen, en betalen u direct contant het afgesproken bedrag. Wilt u uw auto liever zelf naar de sloop brengen, in plaats van deze te laten ophalen? Ook dat is mogelijk. Wij zijn de hele dag bereikbaar. Hopelijk tot snel! Cor verkammen Kapotte auto Veilig verkopen
  Dus als u zoveel mogelijk tijd wilt besparen bij het verkopen van uw defecte of gebruikte auto en een betrouwbare partner wilt inschakelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor u en uw auto en laten u ook zien hoe gemakkelijk het kan zijn om van uw auto af te komen. Ben je overtuigd? Wij hopen u binnenkort als klant op onze website te mogen begroeten. Een kapot voertuig tonen bij aankoop van een auto?
  Als uw voertuig niet meer rijklaar is, is het bijna onmogelijk om een ​​auto aan te bieden aan een autokoper met een afspraak voor het laten taxeren of taxeren van een schadeauto. Laat u adviseren door een professionele autokoper die niet alleen adverteert met “koop elke auto” of “alle auto’s kopen” en “koop elke auto” maar het ook doen, want alleen kopers die ook defecte kapotte voertuigen kopen kunnen u überhaupt helpen.

  Kapotte auto online verkopen
  Als u uw gebruikte auto wilt verkopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat we een jonge start-up zijn die gespecialiseerd is in het opkopen van een kapotte auto. In welke staat uw auto zich ook bevindt, u kunt hem bij ons kwijt.

  Een kapotte auto verkopen is niet eenvoudig. Veel dealers kopen liever alleen voertuigen die in goede staat verkeren en zijn niet geïnteresseerd in oude auto’s en voertuigen zonder APK. Bij ons is dat anders, omdat wij ook defecte voertuigen inkopen tegen een eerlijke prijs. Het maakt niet uit waarom een ​​auto niet rijdt, we kopen elke auto.

  Zelfs als een auto die nog rijklaar is een hogere prijs opbrengt dan een kapotte auto, betekent dit niet dat een kapotte auto niet de moeite waard is om te verkopen.
  Bij ons krijgt u zelfs geld voor een voertuig dat niet meer in perfecte staat is. Zelfs als een auto die nog rijklaar is een hogere prijs opbrengt dan een kapotte auto, betekent dit niet dat een kapotte auto niet de moeite waard is om te verkopen.
  Bij ons krijgt u zelfs geld voor een voertuig dat niet meer in perfecte staat is. Ook een kapotte auto is voor ons interessant.

  Auto inkoop van gebruikte auto’s

  Wij zijn gericht op het inkopen van gebruikte auto’s, terreinwagens, bedrijfsauto’s en defecte voertuigen en voertuigen met een hoge kilometerstand. Wij kopen alle soorten gebruikte auto’s in heel Nederland. Ook voor oudere voertuigen zijn goede prijzen te realiseren. Onze auto-auto inkoop voor export biedt u de mogelijkheid om uw oude gebruikte auto voor een goede prijs te verkopen, zelfs als er in Nederland. niet veel kopers voor zijn. Wij bieden u gratis expertise voor uw gebruikte auto en kopen deze zelfs als er geen kopers meer zijn in dit land. Wij zijn al jaren actief in de in- en export van auto’s en betalen eerlijke prijzen voor uw auto. Contante betaling en annulering op dezelfde dag gegarandeerd. Wacht niet langer met het verkopen van uw oude auto en maak van de gelegenheid gebruik om deze snel en tegen een goede prijs te verkopen bij de aankoop van een auto voor de export. sloopauto schadeauto en Kapotte auto inkoop

  Het wegwerken van een sloopauto kan een groot probleem zijn. De oplossing: verkoop uw kapotte auto aan Cor Verkammen inkoop
  Sloopauto’s zijn door hun staat niet meer rijklaar. Met ons dienstenpakket bieden wij u de mogelijkheid om te voorkomen dat uw auto gesloopt wordt. Dit bespaart zowel tijd als geld.

  Bij ons kunt u gratis alle auto’s online laten taxeren. U kunt zelfs kapotte en oude auto’s aanbieden op . Voer eenvoudig aanvullende voertuiggegevens in na de online schatting en ontvang uw definitieve verkoopprijs online. Het is daarom beter om uw voertuig eerst naar Cor Verkammen te brengen in plaats van het te Autosloperij.Cor verkammen

  Hoe een autokoper te vinden?
  Als autoverkoper sta je voor een groot aantal hindernissen die overwonnen moeten worden. Is het beter om de auto particulier te verkopen of moet ik me wenden tot de klassieke autodealer? Is een gespecialiseerde autodealer een betere keuze? De verkoop van particuliere auto’s vindt tegenwoordig vooral plaats via internet.

  Er zijn talloze beurzen waar u advertenties voor uw gebruikte auto kunt plaatsen. Het voordeel: u bereikt landelijk geïnteresseerde autokopers en heeft zo de grootst mogelijke verkoopkans. De zelf georganiseerde onderhandse verkoop vergt echter in veel gevallen wat meer tijd.

  Wat is mijn auto waard? Wat is mijn auto waard?
  Beoordeel nu gratis uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de hoogste prijs