sloopauto verkoop noord holland

Sloopauto verkoop Noord Holland

Heeft u met uw auto schade gereden of is de auto afgekeurd voor de APK? Bel naar Cor Verkammen! Onze autosloperij is werkzaam in heel Noord-Holland. Wilt u uw auto naar de sloop brengen? Wij halen uw auto binnen 24 uur op. De prijs die u daarvoor krijgt, bespreekt u met de chauffeur die uw auto op komt halen. Uw kapotte auto kan een mooi bedrag opleveren. Als u uw auto inlevert, demonteren wij het voertuig en gebruiken we de onderdelen voor autoreparaties. Deze methode van hergebruiken is ook een duurzame methode. Onze autosloperij werkt graag milieuvriendelijk. Na het demonteren van uw auto scheiden wij de afvalvloeistoffen. Daarnaast corrigeren wij regelmatig ons sloopproces, waarbij we rekening houden met verduurzaming en energiebesparing. Voor meer informatie kunt u ons contactformulier invullen of bellen naar onderstaand telefoonnummer. Autosloperij Cor Verkammen is 24 uur per dag bereikbaar!

Sloopauto of schadeauto binnen één dag verkopen?

Wilt u binnen 24 uur uw kapotte auto verkopen in Noord-Holland? Dat kan bij Cor Verkammen! Ook als u net een ongeluk heeft gehad staan wij voor u klaar en kunt u uw schadeauto aan ons verkopen. Zijn de reparatiekosten van uw auto hoger dan de dagwaarde? En wilt u dat de auto nog iets oplevert? Ook dan helpen wij u graag. De waarde van uw schadeauto wordt bepaald door verschillende factoren. Zo kijken we eerst naar de dagwaarde van het ijzer en de andere metalen van uw sloopauto. Daarnaast zijn de carrosserie, het bouwjaar en het merk van belang voor de waarde van de verkoop van uw sloopauto. Als laatste kijken we naar het aantal gereden kilometers, de staat waarin het voertuig verkeert en of we bepaalde onderdelen van uw auto kunnen hergebruiken.

Wij halen uw sloopauto op!

Autosloperij Cor Verkammen kan uw auto in heel Noord-Holland ophalen. Dit doen wij kosteloos. Wanneer wij uw auto ophalen spreken we een bedrag af dat we direct contact betalen. Wel zo makkelijk! Ook als u de auto zelf naar de sloop wilt brengen, is dat mogelijk. Wij kunnen uw auto gratis ophalen op de plaats van het ongeluk, maar ook gewoon bij u thuis of op elke andere gewenste locatie in Noord-Holland. Onze autosloperij is 24 uur per dag bereikbaar.

sloopauto verkoop noord holland

Meer informatie? Bel Cor Verkammen!

Wilt u uw schadeauto of kapotte auto verkopen en wilt u binnen één dag uw auto verkocht hebben? Dat kan bij autosloperij Cor Verkammen! Wij zijn werkzaam in heel Noord-Holland. Wij zijn 24 uur bereikbaar op dit telefoonnummer 0857600144 en uiteraard kunt u uw contactgegevens achterlaten bij het contactformulier op onze website. Of u nu een sloopauto of een schadeauto wil verkopen in de buurt van Noord-Holland, autosloperij Cor Verkammen helpt u graag!

    Ontvang gelijk een bod
    085 7600 144