Uw auto zelf slopen of verkopen

Na een ongeluk kan het zomaar gebeuren dat uw auto veel schade oploopt, waardoor deze rijp is voor de sloop. Toch kan het zijn dat er nog onderdelen in uw auto zitten die nog bruikbaar zijn of die u kunt verkopen. Vraagt u zich af of het wettelijk is toegestaan om uw auto zelf te slopen, of dat u uw sloopauto beter kunt verkopen? Dan bent u bij Cor Verkammen aan het juiste adres! In dit blog vertellen wij u hier graag meer over.

Zelf uw auto slopen

Het is in Nederland wettelijk toegestaan om uw auto zelf te slopen. Echter zitten daar wel allerlei voorwaarden aan verbonden, en bovendien kunt u het kenteken van uw auto niet zelf beëindigen. Voor motoren, bromfietsen en aanhangwagens geldt dat u ze zelf mag slopen en daarna schriftelijk een aanvraag kunt indienen bij het RDW voor beëindiging van het kenteken. Omdat u voor een auto de aanvraag voor beëindiging van het kenteken niet zelf kunt aanvragen bij het RDW, kunt u uw sloopauto beter laten slopen door een erkend demontagebedrijf zoals Cor Verkammen.

zelf auto slopen mag dat

Uw auto laten slopen door Cor Verkammen

Zoals u al kon lezen is het dus een heleboel gedoe om zelf uw auto te slopen, en bovendien kunt u het kentekenbewijs niet zelf beëindigen. U bespaart dus een heleboel tijd en moeite door uw sloopauto te verkopen aan Cor Verkammen. Wij komen uw sloopauto binnen 24 uur thuis bij u ophalen. Bovendien krijgt u direct een mooi bedrag contant uitbetaald voor uw kapotte auto. Op onze sloperij verwerken wij uw auto vervolgens op milieuvriendelijke wijze tot bruikbare grondstof materialen en halen we de bruikbare onderdelen eruit.

Neem contact op om uw auto te laten slopen

Heeft u een kapotte auto voor de deur staan waar u graag vanaf wilt? Dan bent u bij Cor Vekammen dus aan het juiste adres. Wij komen uw sloopauto snel voor u ophalen en geven u hier een mooi bedrag voor. Wanneer u het contactformulier hier op de site invult, ontvangt u snel een waardebepaling. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen door te bellen naar 085-7600144. Via Cor Verkammen komt u snel en gemakkelijk van uw sloopauto af.